Tele10 molnväxel

En växel för alla!

Tele10 molnväxel är en kostnadseffektiv och funktionell IP-baserad växeltjänst för att via internet koppla samman flera kontor, distansarbetsplatser eller medarbetare som reser mycket.

Växeltjänsten är anpassad för alla typer av företag.

Tele10 Mobil

Tele10 Mobil

Välj den typ av mobiltelefon som passar dig.

Tele10 är en fristående virtuell mobiloperatör som opererar i Telias mobila nät. Med ett välkänt mobilnät samt en snabb och flexibel organisation har vi de bästa förutsättningarna att hjälpa dig i din mobila vardag. Med Appen Tele10 kan även externa mobiler MEXas.

Ladda ned appen Tele10 så får du alla växelns funktioner direkt i mobilen.

Tele10 UC / Softphone

Tele10 UC / Softphone

Välj softphone som passar dig.

Tele10 Desktop UC en applikation som revolutionerar arbetet – Sätt dina hänvisningar och ring direkt från datorn. Se dina kollegors status, ring, chatta, SMS:a eller maila dem. Starta ett videosamtal, lyssna på röstsvar, se samtalslistor, allt finns i Tele10 Desktop UC.

Tele10 Fast

Tele10 Fast

Välj den typ av fasttelefon som passar dig.

Du kan givetvis ansluta fast bordstelefon eller Dect till din Tele10 anknytning. Det finns ett flertal olika modeller att välja på.

Fler funktioner!

Till växellösningarna finns det möjlighet att koppla ytterligare funktionalitet i form av olika tilläggstjänster.

Med tilläggstjänsterna kan du skapa en unik kommunikationslösning som är anpassad för just ditt företag och specifika önskemål.

Services Mobile

Mobiltelefoni

Tele10 är en fristående virtuell mobiloperatör som opererar i Telias mobila nät.
Med ett välkänt mobilnät samt en snabb och flexibel organisation har vi de bästa förutsättningarna att hjälpa dig i din mobila vardag.

Med Appen Tele10 kan även externa mobiler MEXas.

Tele10 Sim card

Tele10 Hänvisning

Med Tele10 hänvisning kan varje medarbetare välja att hänvisa sig vid lunch eller möte åter klockan osv. Detta styr även tillgänglighet för svarsgrupper.

Tele10 Hänvisning
Tele10 CRM

Click to call / CRM Integration

Med applikationen click to call kan användaren markera ett nummer i sin dator och direkt ringa upp det genom ett valbart snabbkommando.

Programmet har också stöd för så kallade call to-länkar på webbsidor eller i CRM-system, vilket innebär att dessa nummer blir klickbara för direkt uppringning.

Tele10 Phone

Tele10 Personlig telefonist

Tele10 personlig telefonist är en mycket smart funktion för att samtal ska hamna på rätt ställe.

Detta möjliggörs genom att användaren kan ha olika meddelande vid upptagen och ej tillgänglig, där uppringaren får möjlighet att göra ett aktivt val beroende på status, t.ex. kopplas till telefonist, vänta kvar vid upptaget eller lämna ett meddelande.

Tele10 Calendar

Tele10 Kalenderintegration

Med Tele10 Kalenderintegration behöver du inte längre manuellt knappa in några hänvisningar.

Kalendern aktiverar och inaktiverar istället dina önskade hänvisningar helt automatiskt.

Statistik

Statistik

När ringer era kunder er mest? Hur många agenter har ni inloggade på er kö under den tiden? Vilka agenter har ringt flest utgående samtal? Hur många samtal går ni miste om på grund av upptaget-ton eller för långa väntetider?

Konferenstjänst

Telefonmöten underlättar bra beslutsfattande, reducerar rese- och logikostnader, sparar värdefull tid och är miljösmart. För dig som Tele10-användare är konferenstjänsten helt kostnadsfri. Externa nationella mötesdeltagare ringer in på 0770339988 och anger den unika koden till din konferens. För att göra det enkelt och billigare för era utländska kontakter att delta i din konferens erbjuder Tele10 lokala konferensnummer i 41 länder.